1 EUR = 4.4137
1 USD = 4.1121
Mai mult noros
720 mmHg
2 m/s
EXCLUSIV. IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul DUBLULUI SUICID de la Huedin: MAMA s-ar fi sinucis de DRAGUL fiului mort!

Anchetatorii şi ANTURAJUL familiei din Huedin, în care s-a petrecut TRAGEDIA, şi-au DEZLEGAT limbile! Mama si fiul s-au sinucis aproximativ în acelaşi timp, fiecare în locuinţa proprie. AFLĂ care ar putea fi CAUZA dublei SINUCIDERI!

MAMA s-ar fi SINUCIS din cauza MORŢII fiului!

Anturajul familiei Kovacs a explicat, luni, pentru PROVINCIANEWS.RO, GESTUL neînţeles al celor doi oameni care au ALES să moară!

N-a fost CRIMĂ!

Potrivit şefului Poliţiei din Huedin, comisarul-şef Augustin Rus, anchetatorii au stabilit că NU a fost vorba despre o CRIMĂ. Kovacs Erzsebet, de 70 de ani şi fiul ei, Kovacs Zoltan, de 43 de ani s-au SINUCIS!

"În urmă cu puţin timp am PRIMIT rezultatul de la IML. Este vorba despre ASFIXIE mecanică prin spânzurare. Cei doi s-au SINUCIS", a declarat Rus, pentru PROVINCIANEWS.RO.

„Duminică au fost ÎMPREUNĂ la BISERICĂ!”

Surse din ANTURAJUL familiei KOVACS au INFIRMAT ipoteza unei SINUCIDERI din cauza situaţiei financiare precare, aşa cum s-a VEHICULAT.

"Nici vorbă de aşa ceva. NU a fost un caz social şi nici nu cred că s-au OMORÂT din cauza unui TEREN. O DUCEAU bine! Aveau două case, doar puteau vinde una din ele, dacă era vorba despre aşa ceva!", au punctat acestea.

Viaţa familiei Kovacs a fost NORMALĂ ţi nimic nu PREVESTEA tragedia. "Era o FAMILIE normală, DUMINICĂ au fost ÎMPREUNĂ la biserică", au continuat sursele PROVINCIANEWS.RO.

Potrivit cunoscuţilor, nora i-a descoperit pe amândoi.

Ipoteză – ŞOC: Mama s-ar fi SINUCIS de DRAGUL fiului MORT

Versiunea ANCHETATORILOR cu privire la DUBLA SINUCIDERE: "Ipoteza cea mai VEHICULATĂ e că femeia s-ar fi OMORÂT la puţin timp după ce ar fi DESCOPERIT cadavrul fiului său!", au afirmat sursele citate, pentru PROVINCIANEWS.RO.

Atât mama, cât şi fiul locuiau la câteva case DISTANŢĂ, pe aceeaşi stradă din Huedin!

Pe de altă parte, psihologul Daniel David a explicat că, în astfel de cazuri, DEPRESIA ar fi putut duce la SUICID.

"Suicidul e un MECANISM de ADAPTARE la suferinţa psihologică mare şi, neavând ALTĂ SOLUŢIE, oamenii APELEAZĂ la SUICID", a explicat psihologul Daniel DAVID, pentru PROVINCIANEWS.RO.

 

Cel mai probabil MOTIV ar fi fost DEPRESIA!

"Sinuciderile prin SPÂNZURARE sunt TIPICE bărbaţilor, pentru că sunt VIOLENTE. Uneori oamenii care ajung la această soluţie sunt DEPRESIVI. Cea mai PROBABILĂ ipoteză este că au fost DEPRESIVI ambii, dar nu doresc să mă lansez în speculaţii", a încheiat David.

TRAGEDIA s-a petrecut DUMINICĂ, în jurul amiezei, în localitatea clujeană Huedin. Un bărbat de 43 de ani şi mama acestuia, o femeie de 70 de ani, au fost DESCOPERIŢI fără SUFLARE de nora care se întorcea de la biserică!

Andra-Daria SZASZ

 

 

 

 

 

 

 

  • CELE MAI CITITE
  • 3h
  • 24h
  • 7z
  • 30z
VĂ RECOMANDĂ
VĂ RECOMANDĂ